U čudnovatom svetu zabave uvek se čuje glasno i slasno mljackanje Ki-Ki klovnova. Pridruži im se i ti! Zabavljaj se, isprobaj najvoćnije ukuse i uživaj uz puna usta zabave. Kad krećeš u nove pustolovine, ne zaboravi da ih poneseš sa sobom.

Punioza

KARAMELA MEKOG SRCA

Sočna voćna karamela puna sočnog voćnog punjenja? Zvuči kao brutalno dobra zabava, a upravo ti to garantuju Ki-Ki Punioze! Dolaze u novim čudovišno fora pakovanjima, ali ne zaboravi, važno je ono što je unutra! Uživaj u silent mljackanju solo ili ih sheruj s ekipom, ne pokazuj nikom svoju sreću! Samo se u sebi smeješ kad Ki-Ki dobiješ.

Kikići

BOMBONA KOJU VOLE I VELIKI I MALENI

U novim pakovanjima nema mesta dosadi! U svakoj šuškavoj kesici čekuju te puna usta dobro poznatih kikića. Biraj između slatke Jagode, Maline Twist, osvežavajućih Plus C ili egzotično voćnih Tutti Frutti karamela. Podeli ih s drugarima ili ih smaži sam – i nemoj se čuditi kad shvatiš da se u sebi smeješ kad Ki-Ki dobiješ.

Gumioza

RASKOŠNO RASTEZLJIVE BOMBONE

Pazi novo pakiranje najgumastijih i najvragolastijih Ki-Ki Gumioza! Oni su stvoreni za dugo žvakanje, a za svog favorita ti se nude Cola, Sour Worms, Zmija XXL, Medo & Duo Medo. Pa kad isprazniš jednu vrećicu, chill i samo prijeđi na drugu. Reminder: sharing is caring, podijeli Gumioze i smijeh s ekipom, ali pssssst… tihooo u sebi se smiješ kad Ki-Ki dobiješ.

Kikići

Cola guy

Punioza

Cola guy

Gumioza

Cola guy