Upoznaj Ki-Ki klaunove

voćko

Voćko Srećko

Osim po jedinstvenim, bujnim i osebujnim šarenim frčkama, Voćka Srećka ćete najlakše prepoznati po glasnom i slasnom mljackanju i cmackanju sočnog voća. On zna što mu paše jer je čvrstog karaktera. Ali je u duši tako mekan i drag… - kao svaka prava karamela! Ma tko bi mu tako slatkom mogao odoljeti a da ga ne žvakne :).

zmijo

Mijo Zmijo

Tko kaže da sve što je dobro kratko traje? Jer sa Mijom Zmijom su zabave i slasna mljackanja duuuuuga, baš kao i ona. Toliko je kul i jedinstvena, rastezljiva i gumiozično, mljactastično voćna, da se često dogodi ono čemu se nikad ne bi nadali – da zmija postane vaš ljubimac! S njom ćete uvijek pronaći neku novu avanturu, a očito i naučiti neku novu, zabavnu riječ :).

cezar

CEzar

Ako je netko poznat po svojoj pozitivi onda je to CEzar. S njim su i zabava, i uživanje, ma zapravo čitav dan u plusu! Sve je puno dobrih voćnih vibracija, slasnog njam-njamanja i naravno – vitamina C! U tako neodoljivo karameliziranom društvu atmosfera je uvijek poletna. Ponekad i doslovno jer mu se od sreće zna uključiti i propeler na kapi :)!

bruno puno

Bruno Puno

Ako netko može ispuniti cijeli dan uživanjem i nakon puno, puno zabave još uvijek biti pun energije onda je to – Bruno Puno! A uz sve to će ti ispuniti i želju za jedinstvenom sočnom, bogato voćno punjenom poslasticom koja osvaja na prvi žvak i potpuno mijenja sve što smo do sada znali o slasnim karamelama. Ma koliko su neodoljive govori i činjenica da od jednog pogleda na bujnu puniozičnu frizuru svi dobiju zazubice :).

colo

Cola Nikola

''Cola-la! Kako je njaaaaaam!''  - često se može čuti jer, gdje god se pojavi, Cola Nikola uvijek mami uzdahe i ukrade show na svoj potpuno gumiozičan način 😉. Iako, nije li to sasvim očekivano za jednu istinsku, omiljenu, svjetski poznatu zvijezdu? A kakva bi to zvijezda, odnosno gumioza bila da se ne protegne i potegne do Kraša? - Ma ponosni smo što je tako slatka, a naša!