Auditorium

Dvorane

Je li Vaša kompanija jedna od onih koja zna da je za organizaciju uspješnih poslovnih događanja uvijek potrebno nešto novo, drugačije i posebno? Želite li da Vaši zaposlenici i poslovni partneri doista pamte Vaša poslovna događanja?

Tada je Vaš izbor KRAŠ Auditorium.

Nudimo Vam niz jakih razloga da upravo nas odaberete za organizaciju. Prvi od njih svakako je položaj. KRAŠ Auditorium nalazi se u modernoj poslovnoj zgradi KRAŠA, na adresi Ravnice 48 u Zagrebu. Javnim gradskim prijevozom odlično je prometno povezan s centrom Zagreba, a za one koji dolaze automobilom, tu je veliko parkiralište. Tek nekoliko minuta hoda dijeli ga od park-šume Maksimir, gdje možete potražiti predah od napornog poslovnog dana.

Širok raspon dvorana različitih veličina, u kombinaciji s vrhunskom uslugom i najsuvremenijom opremom, osigurava uvjete za izvrsnu organizaciju konferencija, seminara ili bilo kojeg drugog eventa. Na raspolaganju Vam je i cijela paleta ugostiteljske ponude koja se potpuno prilagođava Vašim potrebama – od osvježenja u stankama, finog ručka ili vrhunskih slastica kojima se možete počastiti nakon uspješno završenog poslovnog događanja.

Dokumenti