Историјат

Се знаеме повеќе од 100 години

Ве интересира кога вашите омилени чоколадо, бомбона или кекс го здогледаа светлото на денот? Како почнавме? Како растевме со вас и ги споделувавме моментите за паметење? Дознајте се за слатката историја на Краш, која започна пред повеќе од еден век. 

Историјат

Instagram

Следи не на патот поплочен со чоколадо, кекси, бомбони и разновидни десерти.