Семејна миленичка

Семејниот дом е незамислив без Domaćica, чајно пециво со 23% Крашово чоколадо.

Domaćica ја стекна популарноста кај сите возрасни групи со квалитет и препознатливост кои и овозможија да остане во тренд и после низа децении. Со 5 релјефни заштитени форми, како еден од заштитните знаци и носители на Крашовиот имиџ,  Domaćica со текот на времето понуди широка палета на вкусови кои во краток временски период станаа хит – покрај Domaćica оригинал, воведени се и вкусовите: Domaćica интегрална, Domaćica темна, Domaćica со Dorina млечно чоколадо, Domaćica со кокос, како и сезонските Domaćica бела и Domaćica малина која е одлично прифатена од страна на потрошувачите.