Uz Životinjsko carstvo razvoj veština ruku počinje od malih nogu

Naše čokoladice Životinjsko carstvo s 35 kreativnih grafomotoričkih vežbi koje se nalaze unutar omota pružaju deci mogućnost da se zabave dok razvijaju finu motoričku koordinaciju koristeći olovku

Životinjsko carstvo generacijska je čokoladica mnogih mališana i uvek je bilo poznato ne samo po neodoljivom ukusu, nego nizu dodatnih zabavnih i edukativnih sadržaja koji su se vezali uz tu čokoladicu. Ovaj put Životinjsko carstvo donosi nešto posebno za sve sladokusce i male pametne glavice. Osim što će mališani uživati u ukusnoj čokoladici, dodatni sadržaji koje smo pripremili potaknut će decu i roditelje da rade zajedno na razvoju grafomotoričkih veština na poseban način.

U današnjem digitalnom svetu, svesni smo izazova s kojima se suočavaju deca u razvoju grafomotorike zbog sveprisutnosti ekrana i ograničenih pokreta. Stoga smo odlučili da ponudimo ideju za pozitivnu promenu u dečjim svakodnevnim aktivnostima i time im omogućiti da uživaju u edukaciji kroz igru. Svi znamo da se kroz igru najbolje uči 😊

Naše čokoladice Životinjsko carstvo s 35 kreativnih grafomotoričkih vežbi koje se nalaze unutar omota pružaju deci mogućnost da se zabave dok razvijaju finu motoričku koordinaciju koristeći olovku. Svaka vežba donosi šarmantne životinjske motive koji potiču maštu i stvaralaštvo kod deteta.

No, to nije sve! Uz grafomotoričke vežbe unutar ambalaže, u saradnji s Fabrikom snova osmislili smo dodatni edukativno-kreativni sadržaj. Posetom našoj web stranici https://grafomotorika.kras.rs/zivotinjsko-carstvo/, mališani će moći da preuzmu svoju personalizovanu bojanku s pet grafomotoričkih vežbi i igara.

Pridružite nam se u učenju i podsticanju zdravog i srećnog razvoja naše dece uz slatko zadovoljstvo koje pruža Životinjsko carstvo. Jer razvoj veština ruku počinje od malih nogu.