40g
80g

Vic флипс кикирики

Кикирики флипс

Состојки

Пченкарен гриз, пржени кикирики (31%), растителна маст (палма) сол.
Може да содржи пченичен глутен, лешници, млеко, целер, cojуа.

НУТРИТИВНАТА ВРЕДНОСТ

Нутритивна вредност на 100 g
Енергетска вредност (kJ / kcal) 2002 kJ / 479 kcal
Масти (g) 23,0 g
од кои заситени масни киселини (g) 12,5 g
Јаглени хидрати (g) 62,6 g
од кои шеќери (g) <1 g
Протеини (g) 6,6 g
Сол (g) 2,80 g

Состојки

Пченкарен гриз, пржени кикирики (31%), растителна маст (палма) сол.
Може да содржи пченичен глутен, лешници, млеко, целер, cojуа.

НУТРИТИВНАТА ВРЕДНОСТ

Нутритивна вредност на 100 g
Енергетска вредност (kJ / kcal) 2047 kJ / 488 kcal
Масти (g) 22,0 g
од кои заситени масни киселини (g) 11,9 g
Јаглени хидрати (g) 65,5 g
од кои шеќери (g) 1,0 g
Протеини (g) 7,0 g
Сол (g) 2,80 g