Најзабавен гриц!

Во моментите на одмор и разонода, во друштво на семејството и пријателите или на спортски настани, сите сакаме да грицкаме.

Широкиот асортиман на нашата VIC солена програма ќе го воодушеви секој љубител на грицки. VIC  солената програма е инспирирана од најновите трендови на вкусови креирани во иновативни форми и различни вкусови за сечиј вкус.