U sebi se smiješ kad

Ki-Ki logo

dobiješ

Kikići

U novim pakiranjima nema mjesta dosadi! U svakoj šuškavoj vrećici čekuju te puna usta dobro znanih kikića. Biraj između slatke Jagode, Maline Twist, osvježavajućih Plus C ili egzotično voćnih Tutti Frutti karamela. Podijeli ih s frendovima ili ih smaži sam – i nemoj se čuditi kad shvatiš da se u sebi smiješ kad Ki-Ki dobiješ.

Ki-Ki malina twist Ki-Ki tutti frutti Ki-Ki plus C

Bilo kuda

Ki-Ki tutti frutti Ki-Ki plus C

svuda

Kiki voćka Kiki voćka Kiki voćka

Punioza

Kiki voćka Kiki voćka

Sočna voćna karamela puna sočnog voćnog punjenja? Zvuči kao brutalno dobra zabava, a upravo ti to garantiraju Ki-Ki Punioze! Dolaze u novim čudovišno fora pakiranjima, ali ne zaboravi, važno je ono što je unutra! Uživaj u silent mljackanju solo ili ih sheraj s ekipom, ne pokazuj nikom svoju sreću! Samo se u sebi smiješ kad Ki-Ki dobiješ.

U sebi se smiješ kad

Ki-Ki tutti frutti Ki-Ki plus C

dobiješ

Gumioza

Pazi novo pakiranje najgumastijih i najvragolastijih Ki-Ki Gumioza! Oni su stvoreni za dugo žvakanje, a za svog favorita ti se nude Cola, Sour Worms, Zmija XXL, Medo & Duo Medo. Pa kad isprazniš jednu vrećicu, chill i samo prijeđi na drugu. Reminder: sharing is caring, podijeli Gumioze i smijeh s ekipom, ali pssssst… tihooo u sebi se smiješ kad Ki-Ki dobiješ.