Наутро за добар ден, навечер за добар сон!

Тегличката во форма на оџак од локомотива го крие финиот какао напиток уште од далечната 1978 година.

Многу деца го започнуваат и завршуваат својот ден со легендарниот какао напиток кој има исклучителен вкус, збогатен со витамини и калциум.

За посладок почеток на денот, покрај ненадминливиот какао напиток, Kraš Express во својата понуда додаде и житарици Kraš Express Rings направени од мед, какао и цело зрно на пченица.