Линија на пецива, мешавини и вафли

Sara е бренд во кој ќе најдете понуда на чајно пециво кое со задоволство се консумира во пријатна семејна атмосфера.

Можете да ги истражите различните вкусови на мешавината Sara mix или да се засладите со вкусна комбинација на воздушести вафел листови и вкусен крем со вкус на лешник.