Совршен додаток на млекото

За добро утро, како меѓуоброк или лесна вечера, Brundo мечињата припремени во топло или ладно млеко, се одличен избор за Вашето семејство.

Овие вкусни, крцкави мечиња ја обезбедуваат на Вашиот организам потребната енергија за се она што Ве чека во новиот ден и нудат сладок вкус на мед и какао.