Ледена кралица

Пралината Fontana е посебна по тоа што темното Kraš чоколадо го обвиткува единственото ледено полнење благодарејќи на кое оваа пралина е позната и под името Ледена коцка.

Вистинско ледено доживување на ментол во темно чоколадо кој ги исполнува очекувањата и на најголемите познавачи на чоколадо се крие во овој десерт.