Вкусен спој на вафел стапче и богат крем.

За сите љубители на богатиот вкус на нугат, какао и кокос крем во комбинација со крцкав вафел, тоа е нашиот Batons.

Овој совршен спој на вкус нуди двојно уживање, што го прави идеален десерт по ручекот или вечерата во друштво на вашето семејство.