200g
430g
860g

Jadro original

Наполитанки со млечно и какао полнење

Состојки

Шеќер, растителнa маст (пaлмa), пченично брашно, оберено млеко во прав 6%, декстроза, какао во прав со намалени маснотии 2%, пченкарен скроб, ароми, регулатор на киселост: E 500, прехрамбена сол.
Може да содржи лешници, кикирики и соja.

НУТРИТИВНАТА ВРЕДНОСТ

Нутритивна вредност на 100 g
Енергетска вредност (kJ / kcal) 2275 kJ / 544 kcal
Масти (g) 30,6 g
од кои заситени масни киселини (g) 14,2 g
Јаглени хидрати (g) 61,6 g
од кои шеќери (g) 40,0 g
Протеини (g) 4,5 g
Сол (g) 0,20 g

Состојки

Шеќер, растителнa маст (пaлмa), пченично брашно, оберено млеко во прав 6%, декстроза, какао во прав со намалени маснотии 2%, пченкарен скроб, ароми, регулатор на киселост: E 500, прехрамбена сол.
Може да содржи лешници, кикирики и соja.

НУТРИТИВНАТА ВРЕДНОСТ

Нутритивна вредност на 100 g
Енергетска вредност (kJ / kcal) 2275 kJ / 544 kcal
Масти (g) 30,6 g
од кои заситени масни киселини (g) 14,2 g
Јаглени хидрати (g) 61,6 g
од кои шеќери (g) 40,0 g
Протеини (g) 4,5 g
Сол (g) 0,20 g

Состојки

Шеќер, растителнa маст (пaлмa), пченично брашно, оберено млеко во прав 6%, декстроза, какао во прав со намалени маснотии 2%, пченкарен скроб, ароми, регулатор на киселост: E 500, прехрамбена сол.
Може да содржи лешници, кикирики и соja.

НУТРИТИВНАТА ВРЕДНОСТ

Нутритивна вредност на 100 g
Енергетска вредност (kJ / kcal) 2275 kJ / 544 kcal
Масти (g) 30,6 g
од кои заситени масни киселини (g) 14,2 g
Јаглени хидрати (g) 61,6 g
од кои шеќери (g) 40,0 g
Протеини (g) 4,5 g
Сол (g) 0,20 g