preKRAŠni колачиња

Крашовите чајни пецива се изработени од висококвалитетни сировини според традиционални рецептури на домашната кујна и со мајсторско знаење на Крашовите технолози.

Се нудат во различни препознатливи форми, а примамливиот вкус на поединечните чајни пецива го даваат додатоците како путер,кокос или ванила.