Bananko банана е мојата храна

Bananko е доказ дека понекогаш малите производи се навистина големи. 

Неодоливото пенесто јадро со вкус на банана прелиено се Крашово чоколадо е најпродаваната чоколадна банана на хрватскиот пазар. Овој Крашов евергрин е синоним за чоколадни банани и е еден од омилените производи на деца и возрасни.