Чоколадно полнење во срцето на бомбоната

Свилената бомбона со пеперминт вкус се растопува во вкусно изненадување – вистинско Kraš чоколадо.

Брзиот извор на енергија, кратко слатко задоволство или освежувачка бомбона – одлучете сами. Несекојдневната комбинација на примамливи вкусови и освежување со децении е прв избор на вистинските љубители на бомбони.