Полесно се дише!

Bronhi карамелите постојат веќе 90 години. Благодарејќи на билките лакрис и анис, Bronhi благотворно делува на дишните патишта, а истовремено нуди освежување и краток одмор од секојдневното брзање.

Bronhi Original карамелите сеуште се произведуваат според изворната рецептура.

Во осумдесеттите години од минатиот век култната серија на рекламата Bronhi со симпатични војници го лансираше слоганот Полесно се дише!, кој стана асоцијација на Bronhi бомбоните.